Syrië Dag

journee-syrie

Zaterdag 10 December van 12uur tot 21uur

85 Léon Théodorstraat, 1190 Brussel – Gratis –

Met de Syrië Dag willen we jullie (1) informeren, (2) nieuwsgierig maken, maar jullie ook (3) een fijne dag bezorgen.

(1) Een ongeziene humanitaire crisis, een conflict dat volledig vast zit, migratie, inburgering en integratie, humanitaire visums. Onze sprekers en experten informeren julle graag via een interactief debat.

(2) Tijdens verschillende ateliers en ontmoetingen, kunnen jullie kennis maken met hen die we nogal gemakkelijk “de Syrische vluchtelingen” noemen. Artsen, schrijvers, ingenieurs, kunstenaars, vrijwilligers enz. vertellen jullie met plezier over hun leven voor ze bedolven werden onder bommen.

(3) Degustaties, concerten en vele andere verrassingen, ook voor de allerkleinsten

 

One thought on “Syrië Dag

Comments are closed.