Team #Run4Refugees: de inschrijvingen voor de 20 km zijn geopend!

Planning

  • 18 februari: opening van de inschrijvingen
  • 10 maart: trainingssessie
  • 24 maart: trainingssessie
  • 14 april: trainingssessie
  • 15 april: sluiting van de inschrijvingen
  • 28 april: trainingssessie
  • 12 mei: trainingssessie
  • 19 mei: D-day = 20 km!

Word lid van de Facebookgroep pom op de hoogte te blijven van de laatste info, je in te schrijven op de trainingssessies en om elkaar te https://www.facebook.com/groups/run4refugees/

Ik wil met het team Run4Refugees lopen!
De inschrijving voor de 20 km komt neer op 30 euro per loper (25 euro inschrijvingsgeld en 5 euro voor de t-shirt en een snack).
We vragen ook om al het mogelijke te doen om je te laten sponsoren voor een bedrag van minimum 100 euro. Hoor bij je vrienden, familie, buren, collega’s… Je wordt beloond als je tot de 3 beste fondsenwervers behoort!
Praktisch :
– Stuur een mail naar run4refugees@bxlrefugees.be amet als onderwerp “join the team!“
– Maak een overschrijving van 30 euro op de rekening BE04 5230 8077 7231 (TRIOBEBB) met als mededeling «achternaam+voornaam+t-shirtmaat (S, M, L, XL)+inschrijving 20km» ten laatste op 10/04/2019.
– Wanneer we je overschrijving ontvangen hebben, sturen we je een link om je in te schrijven in het team Run4Refugees op de site chronorace.be, samen met instructies hoe je je donatiepagina kan aanmaken op dono.be.

Ik wil de ambassadeurs en lopers ondersteunen!
Binnenkort worden onze ambassadeurs en de donatiepagina’s van onze lopers bekend gemaakt. Maak een donatie via de persoonlijke donatiepagina’s op dono.be of door middel van een overschrijving van minimum 5 euro op de rekening van het Burgerplatform: Plateforme Citoyenne de Soutien aux Réfugiés (BE04 5230 8077 7231 – TRIOBEBB) met als mededeling «achternaam + voornaam van de loper + steun 20km».

Sponsors
Ben je een onderneming en wil je ons sponsoren (financiering van de stand, bevoorrading, t-shirts, …)?
Stuur een mail naar run4refugees@bxlrefugees.be met als onderwerp “sponsoring” !