Thuisopvang van vluchtelingen

Dag allemaal !

Aan alle eerdere, huidige of toekomstige gastgezinnen voor vluchtelingen: bedankt ! Verhalen, mooie herinneringen, ontdekkingen, dat gevoel dat je springlevend maakt doordat je andere mede-mensen helpt, dat is allemaal wat je krijgt door deel te nemen aan deze geweldige ervaring.

Om efficient te blijven, heeft de Burgerplatform voor Overnachtingen een Facebook-groep opgericht, waarin alle informatie over de overnachtingen gebundeld staat:

BURGERPLATFORM VOOR OVERNACHTINGEN

Indien u wil aansluiten bij de steeds groeiende groep gastgezinnen, gelieve u ook bij de eerder genoemde Facebook groep aan te sluiten en/of Adriana bellen op + 32 492 402 984.

Adriana zal u alle informative geven over wat er nodig is voor der overnachtingen en zal ook de schakel zijn tussen de gastgezinnen en de vluchtelingen.

Wij wensen u van harte een zeer mooie deel-ervaring toe!

Wenst u meer verhalen van eerdere gasten te kunnen ontdekken ? Dan verwijzen we u graag naar de website DE WERELD IN THUIS. Hierin worden de verhalen en ervaringen van gastgezinnen van het Maximiliaanpark samengebracht – zeker het lezen waard !

Dank u allen !