Doe een donatie

Sinds 2015 zijn duizenden migranten en asielzoekers in Brussel toegekomen. Vanwege het gebrek aan adequaat openbaar beleid, brengt het ‘Plateforme Citoyenne de Soutien aux Réfugiés’ steun (www. bxlrefugees.be). Een van de missies is het beheren en uitdelen van een voorraad kledij en hygiënische producten aan de migranten en hun familie. Hun werk hangt af van de solidariteit en vrijgevigheid van de burgers.

Vertegenwoordigt u een bedrijf, wilt u een bepaalde donatie of biedt u een service die het Platform eenvoudiger te bedienen kan maken?

>> Neem contact op met ons team “Donaties”” : donate@bxlrefugees.be 

Financiële donaties

U kunt ons ook steunen door een donatie te doen aan BE04 5230 8077 7231 met de vermelding “ondersteuning voor vluchtelingen” of een activiteit die u in het bijzonder wilt ondersteunen (accommodatie, slaapzakken, Maximilian-school, enz.)

De accounthouder is « ASBL Plateforme Citoyenne de Soutien aux Réfugiés » en de BIC is TRIOBEBB.

Wij maken deel uit van de verenigingen die erkend zijn voor het uitgeven van belastingcertificaten. Voor elke schenking van meer dan 40€ wordt een fiscaal attest afgeleverd, dat aan het begin van het volgende jaar wordt verstuurd. In 2020 krijgt u voor elke schenking van € 40 of meer van een belastingvermindering van 60% (€ 40 = werkelijke schenking van € 16).

 

Materiële donaties

Humanitaire Hub

=> Klik op de foto om deze verder te vergroten